Med början den 1:a april tar Unicykel i Göteborg över ansvaret för DT Swiss i Sverige.

– Vi börjar med att bli ett fullvärdigt servicecenter för alla DT Swiss produkter och kommer gradvis under säsongen att utöka med eftermarknadsdelen. Vi har spenderat mycket tid de senaste veckorna på att bygga upp en komplett DT verkstad för att vara redo den 1:a april. Det kommer att bli väldigt spännande säger Tommy Lager, VD på Unicykel.

dt-swiss-2

DT Swiss med säte i Biel i Schweiz är en tillverkare av Hi-End komponenter till cykel. Spontant tänker säkert många på ekrar eller de legendariska Star-Ratchet naven när DT kommer på tal, men idag är cykelhjul den dominerande produktgruppen. Men även stötdämpargafflar och bakdämpare är en stor del av produktionen. För mer info besök www.dtswiss.com

Unicykel som historiskt i första hand har varit tillverkare och distributör av Nishiki är sedan augusti 2015 ett svenskt dotterbolag till den danska cykelkoncernen H F Christiansen I Danmark. För att kunna erbjuda ett ännu bredare sortiment, utökade vi i januari med det danska cykelmärket Principia och nu med DT Swiss. Principia har en spännande 25-årig historia bakom sig.