Emil Johansson, Max Fredrikson & Anton Thelander

Hej! Var vänlig och introducera dig för våra läsare. Berätta vem du är, var du kommer ifrån, vad du gör och vilket favorittrick du har.

Emil: Jag heter Emil Johansson, jag är 17 år gammal och har sedan hösten 2015 bott i Falun för att gå på cykelgymnasiet Hagströmska. Innan jag flyttade hit bodde jag i Trollhättan. Mina favoritttrick är 360 och bakåtvolt-kombinationer.

Max: Hejsan cykelsverige! Mitt namn är Max Fredrikson och jag är till att börja med en 21-årig professionell slopestyle-cyklist. Jag är uppvuxen i Järfälla som är en förort norr om Stockholm. Jag har cyklat i stort sett hela mitt liv och hållit på med all slags cykling man kan tänka sig men Slopestyle och dirt är min nuvarande disciplin som jag tävlar väldigt mycket i.

Anton: Tjena tjena, Anton Thelander här. Jag är från Uppsala & spenderar större delen av min tid på min cykel. Ett av mina favorit trick är en klassisk motowhip…