En kommande mountainbiketalang?!

Kul att se när det finns personer som vågar att sälja in sig själva! Så var det med Sara, som kom fram till vår monter på Bike Expo i Stockholm i höstas. Hon frågade: -hur gör jag, om jag skulle vilja bli intervjuad av MTB Sweden-magazine?-, Ja, så här enkelt, du bara frågar och vi gör den! Och där är vi nu, januari 2015. Det snöar ute när jag tar telefonen för att ringa upp Sara. Så fort jag får henne i luren, lägger jag märke till att hon pratar på rätt så fort, om hon cyklar lika fort som hon pratar då lär det nog gå bra för hennes cykelkarriär.

2014 blev ett riktigt bra år för mig

Berätta lite om dig själv? När är du född och varifrån är du?

Ja, jag är alltså Sara Öberg och är född 1994. Och jag är uppväxt just utanför Alingsås i Eggvena. Jag studerar Väg och vatten på Chalmers och just nu kretsar mitt liv kring att studera och att cykla.