Jag är en 44-årig pappa som har tre egna barn och två bonusbarn och har drabbats av den totala cykelfebern. Jag bor i Rönninge 3 mil söder om Stockholm.

Vem är jag då?

Jag har i stort sett alltid älskat att cykla, ända från det att min mamma hittade mig längst ut på en klippa med min trehjuling, till idag droppandes från andra klippor, med lite dalar där emellan. Jag har alltid dragits till att cykla i skogen med tekniska utmaningar, oavsett om det är med en hopfällbar pendlingscykel som behöver svetsas lite då och då för att hålla ihop, eller som idag med en riktigt potent stigcykel. Jag har alltid cyklat året runt och regn eller snöstormar har bara gett mig en äventyrlig kick. Kommer man bara ut i skogen med rätt kläder så glömmer man bort efter ett tag att regnet öser ned. Man njuter av att få vara ute i skogen med vänner eller helt själv, och bättre recept på att ladda positiv energi och tänka på annat än vardagen finns nog inte…