Cannondale lancerar deras svar på e-segmentets heldämpade hojar med komplett nya Moterra och Moterra LT. MTB Sweden-magazine är på plats i Kirchberg, Österrike för att ha första upplevelsen. 

Moterra LT – Är en aggresiv All-mountain/enduro hoj med 160mm dämpning både fram och bak, 27,5×2.35″ däck och kraftig utförande i komponenterna finner sin väg på cyklarna. Moterra LT kommer i två modeller:  Moterra LT 1 med XT-drivlina samt Moterra LT 2 med SLX-drivlina.

Moterra LT 1

Moterra LT 1

Moterra LT 2

Moterra LT 2

 
Moterra – en genuin allsidig trail hoj med 130mm dämpning både fram och bak och med de fantastiska 27+ hjul! Moterra kommer i tre utförande: Moterra 1 med Shimano XT och slanglös förbereda fälgar på 40mm, Moterra 2 med Shimano SLX och slanglös förbereda fälgar på 45mm och Moterra-linjen avslutas med Moterra 3 med Shimano Deore och slanglös förbereda fälgar på 50mm och som ända modell finns tillgängligt i två färgsättningar.

Moterra 1

Moterra 1

Moterra 2

Moterra 2

Moterra 3 - GRN

Moterra 3, grön

 

 

Moterra 3 -NBL

Moterra 3, svart

 

 

 

 

 

 

 

Alla cyklarna byggs på Cannondales custom Si motor fäste och Ai (Asymmetric Integration) kedjedrev. Dessa två  saker gör att Cannondale kan placera motorn och drivlinan i optimal linje för att få en smidig dämpningskonstruktion utan att få pedalslag. Den kommer med den kortast möjliga kedjestag, för att behålla smidigheten ute på stigarna. Motorn har monterats i en speciell formgiven “torsion box” vilket leder till att batteriet kan monteras så lågt och så mycket centrerad som möjligt, för att skydda motorn har “BatStrap” monterats, vilket är ett skydd i gummi.

För mera information: www.cannondale.com

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!