Girls Endurocamp 2019 med Kraftbolaget hos Saras Italy

I år har Kraftbolaget fått till ett unikt tillfälle som gör att vi kan erbjuda ett riktigt MTBträningsläger – ENDURO med proffsinstruktör i en fantastisk miljö i de norra Italienska bergen, bara för tjejer.

Vem passar detta? 

Träningslägret vänder sig till dig som har cyklat MTB ett tag och gillar att utvecklas och utmanas vidare på cykeln. Nu har du chansen att göra det tillsammans med en massa likasinnade tjejer/kvinnor.
Du gillar troligen när det går nedför och kanske har du testat någon bikepark i Sverige eller utomlands, startar något endurorace, varit på något enduroläger för tjejer eller cyklat i alperna förut. Syftet är att vi tjejer ska kunna peppa varandra till att våga utvecklas mer på stigen men också att vi ska kunna känna oss trygga med att ingen kollar snett om man vill köra “safe” på ett ställe för att undvika skador och olyckor.
 
Vi är oerhört glada att kunna koppla instruktören Davide till denna EnduroCamp med Kraftbolaget Outdoor och SarasItaly och välkomnar dig ner till en intensiv och mycket givande träningshelg full med cykling, god mat, cykelkaffe och våra utmanande berg och charmiga byar! 

För mera information om Endurocamp: Saras Italy

Eller gå direkt för intresseanmälan till: Kraftbolaget

Text och foto: Saras Italy

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!