GripGrab bjuder på färg, eller som de säger CLR UP! With GripGrab…

Helt rätt tycker vi på mtbs magazine! Våga visa upp snygga färger på strumporna som man kan matcha med hjälmen, handskarna eller andra delar på cykeln. Coolt tycker vi, det ger den där extra färgklicken på bilderna. Fast – vågar man inte – då finns de även i svart eller vitt.

Men så klart är det inte bara som bildmotiv vi ska tänka. Det ska även vara funktionellt. Inom Lightweight SL-serien finns två varianter, Lightweight SL Short (korta) och Lightweight SL (höga). Strumporna är gjorda av tyget Coolmax®, som ska kyla ner foten vid varma och fuktiga förhållanden.

 

Komfort

Eftersom strumporna är relativt tunna och därför lätta, är de väldigt behagliga att dra på. De bara glider på foten, vilket har att göra med att det finns en mesh runt mittdelen, som gör att de sitter på rätt plats och dessutom släpper igenom värme på ett bra sätt. Strumpan har även en sömlös fog mot tårna så att det inte finns nån form av tryckpunkt.

Färger och storlekar

De finns i åtta färger, inklusive svart och vitt. Storlekarna är: XS (35-38), S (38-41), M (41-44) och L (44-47) och det borde väl vara tillräckligt.

Är du ute efter matchande strumpor, eller vill du bara visa upp glada och fina färger men samtidigt önskar ha funktionella strumpor? Då kan du göra ett par GripGrab SL-strumpor till dina.

 

 

Information

  • GripGrab Lightweight SL, Euro 15,95
  • GripGrab Lightweight SL Short, Euro 15,95
  • GripGrab

 

Att vi anger priserna i Euro beror på att det är rekommenderade priser, vilka kan skilja sig något åt i SEK.

 

Text & foto: Harold Abbas

För fler artiklar kring GripGrab: fabrikantsida GripGrab.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!