ICE112

ICE112

Säkerställ din säkerhet när det behövs som mest med hjälp av ICE112! För att få ditt specialdesignade MTB Sweden-magazine-armband.

ICE112 ID

Ett personligt ID band om olyckan skulle vara framme

Jag startade ID-banden med tanke på något som hände när jag var tonåring. Vi var ett gäng killar som efter vår fotbollsträning var nere vid hamnen i Lerberget utanför Helsingborg. Precis som med allt annat så tävlade i allt vi kunde. Så efter badet körde vi race upp för backen. Jag hade precis fått en ny 5 växlad cykel och hann först uppför backen. Full av glädje cyklar jag ut på byvägen och ropar ”- Jag vann!”, samtidigt som jag krockar med en bil som kommer farande.

ICE112På den tiden fanns inte mobiltelefoner, men som tur var hade jag mina kompisar med mig vilka larmade 90 000 (som det hette på den gamla goda tiden) samt föräldrarna.

Denna händelse var starten på en tanke: Händer det dig något och du inte kan göra din röst hörd så gör detta personliga id-band det åt dig. På senare år då jag jobbade på ett globalt mobilföretag och var mycket ute och reste i världen insåg jag vikten av ett enkelt ID om det skulle hända något. För två år sedan startade vi ICE112.com

Så vad är då detta ID band för något? Jo, det är en personlig ID-bricka där man oftast har sitt för- och efternamn samt närmaste anhörigas telefonnummer. Man kan även lägga till medicinsk info eller sjukdomstillstånd på brickan. På baksidan av ID-brickan har man ett unikt ID-nummer samt ett PIN-nummer. Detta ID är kopplat till din personliga hälsoprofil som finns online på www.ice112.com. Vidare finns även ett telefonnummer till vår personliga telefonservice som fungerar dygnet runt var du än befinner dig i världen.

Bandet i sig är ett enkelt vattentåligt band av återvunnet silikon som är BPA- och allergifritt. Bandet är i en storlek och går att klippa till önskad längd. Till detta kommer ett rostfritt spänne av samma typ som finns på ett klockarmband för att enkelt kunna ta av och på sig brickan.

Vad innebär hälsoprofilen som finns online?

Din personliga hälsoprofil innebär att du har allt som rör din hälsa samlat på ett och samma ställe. I din personliga hälsoprofil har du sådant som dina personuppgifter t.ex. din adress, telefonnummer och uppgifter om närmast anhöriga. Vidare kan man in sin profil ha information om sjukdomar, medicinering, vaccinationer, samt kontakt-uppgifter till din doktor.

Test112ID-8

Så vad är då fördelarna med detta ID-band?

  • Ett enkelt personligt ID-band om olyckan skulle vara framme. Snabb identifiering om man ej själv kan göra sin röst hörd.
  • Med ICE112 ID kan ambulanspersonal omedelbart kontakta familjemedlemmar och vänner.
  • Med ICE112 kan sjukhuspersonal snabbt se ditt medicinska tillstånd eller allergiinformation.

Kampanj MTB Sweden-magazine

Skicka in dina uppgifter i nedanstående formulär och därefter kontaktas du av ICE112! (Ett personligt ID Band från SEK 299)

Förnamn (obligatoriskt fält)

Efternamn (obligatoriskt fält)

Adress (obligatoriskt fält)

Postnummer (obligatoriskt fält)

Ort (obligatoriskt fält)

Tel (obligatoriskt fält)

E-post (obligatoriskt fält)

Skriv in koden nedan så vi vet att du inte är en robot
captcha

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!