MTB Sweden On Tour

MTB Sweden-magazine On Tour

2017 organiserar vi tillsammans med våra samarbetspartner 
”MTB Sweden On Tour” för tredje gången. Till de som ser och läser dessa sidor för första gången och inte har en susning vad det innebär: MTB Sweden On Tour är till alla de som har lust att testa olika varianter och märken av mountainbikes på ett och samma ställe, för att uppleva och avgöra vilken variant som passar ens körsstil bäst! Det är din chans att testa dig fram och komma till rätt beslut inför nästa inköp.

En unik chans

Det kommer inte att kosta er prenumeranter någonting att delta (förutom specialpaketen för boendebiten), är du inte prenumerant än, se till att bli prenumerant omedelbart.

Icke prenumerant SEK 500

(prenumeration SEK 295: fyra nummer)

Vi skapar möjligheten för er att testa olika mountainbikes av 2017 års modell. Det är en unik chans som man som inbiten mountainbikecyklist inte bör missa! Än så länge finns det 16 olika testcyklar. Se till att reservera en eller flera dagar, först till kvarn!

Bästa möjliga testbanor i sverige!

MTB Sweden-magazine On TourI år återkommer vi på några platser, eftersom vi kände att det inte finns någon anledning att ändra på något som är bra. Däremot kommer vi att ha MTB Sweden On Tour för första gången i Uppsala och Varberg. I Uppsala använder vi oss av lokalkännedom genom en av fjolårets deltagare i Stockholm. Han var så ivrig att visa möjligheterna att han kontaktade oss under vintern och frågade om vi fortfarande ville komma till hans älskade Uppsala.

På listan med datum ser du var vi lägger upp de olika testtillfällena. Om du känner att du har tips på ett område där man har single-trails med upp- och nerförsåkningar, snabba partier m.m. – hör gärna av dig till oss på redaktionen genom att mejla till:
info@mtbsweden.com.

Välskött

Under MTB Sweden On Tour åker man individuellt ut på en tur för att testa cyklarna efter egna önskemål. Tillsammans med andra läsare av MTB Sweden-magazine, som man träffar tidigt på morgonen, är man ute hela dagen. Du kör testbanan i egen takt. En testredaktör från MTB Sweden-magazine är på plats för att presentera alla tillgängliga testcyklar. Eftersom du kör samma runda på olika cyklar får du en bra bild av det som finns att köpa.

Vad du bör veta

MTB Sweden-magazine On TourEftersom vi inte har tillgång till alla storlekar på cyklarna, är det möjligt att små cyklister (<170 cm) och stora cyklister (>190 cm) inte kan hitta sin perfekta sittställning. För att möta dem som är längre finns det till några testcyklar en extra lång sadelstolpe tillgänglig.

Kalender

(med reservation för ändringar)

22/4 Stockholm
23/4 Uppsala NYTT
06/5 Varberg NYTT
07/5 Göteborg
20/5 Uddevalla
21/5 Bengtsfors
26/5 — 28/5 Nora DROPP-IN

NYTT – Specialpaket

16/6-18/6 Vägsjöfors
30/6-02/7 Trysil, Norge
03/7-04/7 Fredriksberg (Säfsen Resort)

 
 

Mera information, specialpaket 
 

Hardtail bikes

Full suspension bikes

Program

09.30 Ankomst
09.30 Registrering/identifiering
10.00 3 – 4 testrundor på förmiddagen
12.30 Paus/lunch
13.00 3 – 4 testrundor på eftermiddagen
15.30 Utvärdering
16.00 Slut på testdagen

Ingår

  • Test av cirka 6 till 8 cyklar per testdag
  • Förklaring av användning och inställning av dämparen

Ordna själv

  • Hjälm (obligatoriskt)
  • Cykelskor (SPD pedaler finns)
  • Resa tur och retur
  • Lunch
  • Dricka

Bokningsformulär

Önskad datum (obligatoriskt fält)

Eventuellt reservdatum

Namn (obligatoriskt fält)

Adress (obligatoriskt fält)

Postnummer (obligatoriskt fält)

Ort (obligatoriskt fält)

Tel (obligatoriskt fält)

Mob (obligatoriskt fält)

E-post (obligatoriskt fält)

Längd (obligatoriskt fält)

Födelsedatum (obligatoriskt fält)

Skriv in koden nedan så vi vet att du inte är en robot
captcha

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!