Söndagen den 19 November är det dags för den allra första sammankomsten av mtbS Daycamp. Vi som jobbar med mtbS magazine är alla riktigt passionerade mountainbike cyklister,  som många andra är i Sverige. Det gjorde att vi snackade ihop oss om det inte skulle vara roligt med en dag här på hemmaplan med alla likasinnade och visa det vackra som vi har här uppe i norra Värmland. 

Det ska vara en dag ute där vi alla är avslappnade och bara njuter av samhörigheten, så klart ska man ha med sig lite mat och termos med kaffe (eller något annat). Vi tänkte visa de fina spåren som man inte brukar hitta själv i ett område man aldrig har varit i förut. De transportsträckorna (grusvägar) som finns är till för att ta sig fram till de bästa stigarna och utförslöporna. Vi ska ta oss an några toppar med Hovfjället (542 möh) som höjdpunkt och hela vägen ner genom terrängen som avslut. Vi lovar det kommer att bli en dag som man sent ska glömma.

Tycker du att ovanstående låter intressant, skicka då gärna en intresseanmälan till harold.abbas@mtbsweden.com och då kommer vi att mejla över kompletterande information om själva dagen. Efter att ha läst om det vi ska göra kan ni skicka in ert slutgiltiga deltagande. Förresten, det kostar så klart ingenting!

Hoppas vi ses den 19 November.

Hälsning mtbS-gänget

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!