Så var det slut på vintern och våren har satt full fart här uppe i norra Värmland. Blå himmel, vindstilla och fågelkvitter på alla håll, det kan knappast bli bättre. Gräset som torkar och har den där särskilda lukten, alla som har fungerande sinnen förstår vad som åsyftas.

Alltså ett nytt år och en ny möjlighet att vara med på en av våra mtbS Daycamps. Har vi hittills haft dessa upplägg på hemmaplan så satsar vi denna gång på ett lite annorlunda upplägg.

Ronnie Dyhr, som har varit prenumerant från första början och som dessutom är världens bästa bagare och stolt ägare av Swenströmskas Stenugnsbageri i Karlstad, ställer mer än gärna upp för oss att visa upp enduro-mountainbike i solens stad Karlstad.

Hur blir det?

Upplägget är precis som tidigare: avslappnad cykling där vi tillsammans ska ha kul, där alla hjälper den som är i behov av hjälp samtidigt som alla får chansen att prova på något som kanske är nytt. Det blir cykling blandat med en hel del enduro-avsnitt, för att testa sina egna gränser och/eller för att lära sig av andra genom att titta.

Vi avslutar cyklingen med något gott (man står själv för kostnaden) hos Ronnies bageri, det går helt utan att säga tycker vi (att äta alltså). Därefter cyklar vi i grupp tillbaka till KMTi.

Plats

KMTi Karlstad, Säterivägen 6

Tid

Vi samlas kl 11 utanför KMTi på parkeringen.

Att ha med sig

Vill man duscha efter turen, då tar man med sig sådant som behövs för det. Det är möjligt att duscha hos KMTi mot en kostnad av SEK 30 per person.

Senaste anmälan

På söndag 5 maj ska vi ange för KMTi hur många som skulle vilja duscha efter turen, det datumet kan vi i princip ha som utgångspunkt för senaste anmälan. Dock går det att anmäla sig som senast på onsdag 15 maj, men då kan det hända att det inte går att förboka dusch.

Anmäler sig gör man genom att:

mejla till harold.abbas@mtbsweden.com.

 

Länkar till tidigare mtbS Daycamp:

Text och foto: Harold Abbas

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!