Söndagen den 27 maj är det dags för den andra sammankomsten av mtbS Daycamp. Vi som jobbar med mtbS magazine är alla riktigt passionerade mountainbike cyklister,  som många andra är i Sverige. Det gjorde att vi snackade ihop oss om det inte skulle vara roligt med en till dag här på hemmaplan med alla likasinnade och visa det vackra som vi har här uppe i norra Värmland. 

Hovfjället

Det ska vara en dag ute där vi alla är avslappnade och bara njuter av samhörigheten, så klart ska man ha med sig lite mat och termos med kaffe (eller något annat). Vi tänkte visa de fina spåren som man inte brukar hitta själv i ett område man aldrig har varit i förut. Vi ska ta oss, genom terräng, an Hovfjället (542 möh) som höjdpunkt och hela vägen ner återigen genom terrängen som avslut. Vi lovar det kommer att bli en dag som man sent ska glömma.

Att tänka på:
  • Ha en cykel som är i tipptoppskick.
  • Ha med reservdelar, verktyg m.m.
  • Förtäring.
  • Och så klart gôtt humör.
Kostnad för denna dag? Ingenting!

Efter turen kan vi göra samma sak som vi gjorde i november: äta gemensamt på någon restaurang i Torsby. Vill du vara med trots att du inte var med första gången så gör det ingenting, det är bara att haka på. Är du stressad, då är det verkligen rätt dag att vara med och komma ut den i härliga naturen som finns häruppe i norra Värmland.

Tycker du att ovanstående låter intressant, skicka då gärna en intresseanmälan till harold.abbas@mtbsweden.com och då kommer vi att mejla över kompletterande information om själva dagen. Efter att ha läst om det vi ska göra kan ni skicka in ert slutgiltiga deltagande. 

Hoppas vi ses den 27 maj. Förresten, samling är kl 10.45 vilket är lite senare för dem som har lång väg hit. 

Hälsning mtbS-gänget

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!