mtbS magazine YouTube-filmer

Vi på mtbS magazine kan inte sitta stilla och bara fortsätta med print, eftersom vi lever i en helt ny tid. Allt ska gå fort, även om man inte riktigt vill det, så sker det ändå. Man vill effektivisera sitt liv och de få timmarna man har ska helst inte läggas på onödiga saker. Visst är familj och barn väl prioritering ett i ens liv, men sen då?  Sedan är det väl ens egen tid som ska planeras in. Jag brukar ha diskussioner med vänner om hur svårt det kan vara att planera in saker och ting. ”Det märks att du inte har barn Harold”, får jag oftast som svar. Kanske de har rätt, kanske inte. Jag vill bara minnas att under min uppväxt fanns föräldrarna där för min bror och mig och de hade utöver det en hel del tid för sig själva och sina hobbys….Det måste ha varit en bra planering med regler för vad barn fick och inte fick göra.

Effektivisera

Men nu håller jag visst på att tappa bort varför jag skriver detta inlägg. Tiderna är annorlunda vare sig vi vill eller ej. Det gör också att vi på mtbS magazine försöker att följa med i utvecklingen och ge er som är intresserade av att följa oss möjligheten att effektivisera era liv och ändå få det senaste inom mountainbike på mobilen, datorn eller paddan.

Varje måndag

Från och med idag 6 augusti kommer vi att lansera en ny film på måndagar på vår YouTube-kanal ända fram till december. Om du vill få del av varje publicering, då ska du göra så här: Leta fram mtbS magazine (MTB Sweden-magazine) på YouTube och börja prenumerera på kanalen (det kostar så klart ingenting). Glöm inte heller att klicka på klockan för att få ett meddelande om när en ny film läggs upp.

Följ länken för att komma till mtbS magazine YouTube-kanal: här

Dagens filmer:

  • Intro Eurobike Media Days 2018

  • Bergamont

 

Text: Harold Abbas

Film: Jeroen Tiggelman, photoGRAFICdesign

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!