I ett tidigare inlägg (Vad händer under 2020) kunde ni läsa om att mtbS magazine i tryck inte finns kvar för 2020. Så klart ledsamt, men det är som det är och vi ska göra det bästa av situationen.

mtbS magazine är och har varit från första början en tidning som ska hjälpa såväl nybörjare som vana mtb-cyklister med bästa möjliga information. Alltså att få den informationen man vill ha inför ett köp av en mtb, kläder, tillbehör eller t.o.m. för att läsa våra resereportage från Skandinavien eller världen för att planera ens nästa resa.

Hitta lätt

Det var ifjol som jag satte mig framför datorn och gick in på www.mtbsweden.com för att kolla och leta som om jag vore en novis inom mtb…där kan jag säga att den webbsidan vi själva hade skapat var en enda stor besvikelse, irritation kände jag. Hur ska man kunna hitta artiklar kring t.ex. cyklar som har testats, om jag inte ens vet vad det är jag ska ha!

 

Förändring

Det skulle så klart ändras och så föddes idén om att skapa en s.k. sökplattform, där användaren genom några klick helt enkelt blir guidad till de artiklar man är i behov av. Det skulle bli enkelt att leta sig fram och jag hoppas att vi har lyckats med det.

 

 

Eventuellt kommer vi att stöta på oförutsedda uppstartsproblem och skulle det finnas något som kan förbättras, kan du så klart gärna höra av dig. Tillsammans kan vi göra skillnaden!

Vi fortsätter göra vårt jobb, för att ge dig gedigen information om det mesta inom mountain biking.

För nu önskar jag dig en fortsatt fin mtb-säsong…

Må gôtt

Harold Abbas

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!