ge bort en prenumeration!

Cover MTBS25mtbS magazine är här för dig som gillar mountainbike. Vi försöker att ge våra läsare så mycket som möjligt som rör sig om denna underbara variant av cykling. Men det är inte enbart vi som ska hitta på saker och ting, vi utmanar även våra läsare med att komma in med tips och idéer, som leder till en tidning som är både från oss och er. Prenumerationen på mtbS innebär att du som prenumerant ska ha exklusivitet på en del saker. Det är inte enbart prenumerationen som det gäller, du ska få fina erbjudande under den tid du har en prenumeration på mtbS.

exklusivitet för prenumeranterna

Välj din prenumeration här nedan. Eftersom mtbS kommer ut som papperstidning varje kvartal finns dessa olika lösningar, men från och med december-utgåvan 2017 har vi skapat en exklusivitet för prenumeranterna. Detta innebär att ni har tillgång till en hel del olika saker på mtbS hemsida som icke-prenumeranter inte har. Ni som är prenumeranter kommer också att få olika erbjudanden under den tid ni är med hos mtbS.

 

online

SEK102
  • ingår

  • senaste nyheter (online)

  • tillgång till digitalt blädder exemplar (nedladdningsbart)

  • extra online-artiklar

  • special erbjudande (prenumeranterna)

  • giltig t.o.m. #4 2019

  •  
Som prenumerant får man inloggningsuppgifter till online innehåll, som fungerar från och med 1 december 2017. Till dess har vi en mellanlösning, som gör att man kan ladda hem appen mtbswedenmagazine till både Itunes och GooglePlay (gäller även för befintliga prenumeranter, kontakta oss för inloggningsuppgifter: info@mtbsweden.com).

Från och med 1 januari 2018 kommer det att finnas olika erbjudanden till prenumeranterna (om vi inte skulle hinna tidigare). Ni ska förstå att vi är i en mellanfas där vi försöker få det så intressant som möjligt för er.

Gillar du MTB Sweden-magazine och vill du få ett nummer hemskickat varje kvartal (den släpps med början 2017 fyra gånger om året; slutet mars, juni, september och december)? Anslut dig i så fall redan idag till ett prisvärt abonnemang.

En present prenumeration avslutas automatiskt efter att man har fått sista utgåvan av mtbS inom abonnemangsperioden.

Fyll i dina uppgifter här nedan för att få din prenumeration

Uppgifter mottagare av MTB Sweden-Magazine

Välj den prenumeration som passar dig!

Förnamn (obligatoriskt)

Efternamn (obligatoriskt)

Adress (obligatoriskt)

Postnummer (obligatoriskt)

Ort (obligatoriskt)

Tel (fritt)

E-post (fritt)

Födelsedatum (fritt)

Kommentar (fritt)

Faktureringsuppgifter

Förnamn (obligatoriskt)

Efternamn (obligatoriskt)

Adress (obligatoriskt)

Postnummer (obligatoriskt)

Ort (obligatoriskt)

Tel (obligatoriskt)

E-post (obligatoriskt)

Skriv in koden nedan så vi vet att du inte är en robot
captcha

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!