’Speed over distance’

Under de senaste månaderna har vi fått testa ett flertal modeller från Pronghorn, och alla dessa cyklar har något gemensamt: de är byggda för att vara snabba. Det spelar ingen roll vilken cykel vi fick, om den var i karbon eller aluminium, hardtail eller heldämpad – samma snabba resultat fick vi vid varje testtillfälle. Inte så konstigt då att Pronghorn betyder gaffelantilop, ett djur som springer lika fort som den mer kända cheetha men som kan hålla på mycket längre, och det är så vi har upplevt Pronghorns Racingcyklar.Återkommande ord från samtliga testpersoner är: busunge, kvick och snabb.

Som alla vet kan man inte vara bra på allt här i livet, det vet jag också mer än väl, och därför känner jag mig lyckligt lottad över att jag fick lära känna Jörgen Söderholm. Hans partner introducerade oss för varandra och nu, ungefär tre år senare, jobbar han för mig här på tidningen. Jag skriver detta just på grund av ovanstående, det där att man inte kan vara bra på allt…

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!