Schwalbe introducerar The Decade of Super. En ny era är här med Schwalbe. Där Schwalbe bjuder på fem nya däckkonstruktioner vilka i kombination med Schwalbes kända Addix, ska leda till Schwalbes mål att kunden ska hitta sina däck på ett snabbt, enkelt och logiskt sätt och att den inte ska behöva läsa på en del innan ett däck köp.

De fem nya konstruktioner är:

  1. Super Downhill
  2. Super Gravity
  3. Super Trail
  4. Super Ground
  5. Super Race

Super Downhill:

Denna variant är till för de som kör på det mest brötigaste underlag. Det ska klara av det värsta i form av stora hopp, tufft underlag och där cyklisten kräver att ha punkteringsskydd och hög stabilitet alla dagar på året.

Super Gravity:

Är varianten för cyklar med lång slaglängd och där cyklisten och stigarna kräver allt från materialet. Däcket ger en flexibel känsla, så som man vill ha på skiftande underlag.

Super Trail:

Denna variant är som ett multiverktyg, mycket allround och ska kunna användas på många olika underlag. Allt från allmountain, trails till enduro, det är exakt det däcket ska klara av.

Super Ground:

Här kombineras lättvikt och stabilitet. Det ska kännas bra oavsett hur underlaget ser ut. Om det nu är stigkörning eller långa turer på skiftande underlag, det är Super Ground man då ska välja enligt Schwalbe.

Super Race:

 Fokuset med utvecklingen av Super Race har legat på att ha så lite rullmotstånd som möjligt, samtidigt att vara så lätt som möjligt, men ändå med att ha så mycket punkteringsskydd som möjligt.

Text & film: mtbS magazine

Bild: Schwalbe

För att hitta närmaste Schwalbe-handlare: CycleServiceNordic

För fler artiklar kring Schwalbe: fabrikantsida Schwalbe.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!