Tänk att få packa in hela familjen, 5 cyklar, tävlingskläder, grejer för att kunna cykla heldagar i alperna, skolböcker och allt annat viktigt i en husbil och sen ställa in GPS:en på Val di Sole, Italien. Det var precis vad jag och min familj gjorde. Men det gäller att se till att allt kommer med. Det är mycket att tänka på inför 2 ½ veckas Europaresa där ett av stoppen var VM i Val di Sole och ett annat cykelparadiset Livigno.

Katastrofstart

Det började inte bra. Faktum är att det var nära att det inte blev någon resa alls, i alla fall inte den dagen. Barnen var i skolan och min man Mats och jag packade det sista i husbilen. Vi skulle hämta barnen vid lunch, för att hinna hela vägen till Trelleborg och färjan över till Rostock. Vid tiotiden gick jag för att kolla att passen låg i husbilen. Jag hade lagt passen, som förvarades i en liten påse, i handskfacket kvällen innan. Trodde jag…

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!