Ny sökplattform och mtbS i lösnummer på mtbsweden.com 

Ett nytt år innebär oftast nya saker, eller? I alla fall har vi på mtbS magazine hittat på en helt ny lösning som vi tror kan vara väldigt intressant för konsumenterna.

Varför?

När vi gör våra tester om olika produkter hänvisar vi alltid till fabrikantens webbsida. Men ni som kanske blir intresserade efter att ha läst om produkten vill nog hellre veta var man kan köpa den. Därför har vi kommit fram till denna nya sökplattform. Den ska underlätta för dig att hitta fram till din närmaste butik där du kan handla och samtidigt få den där personliga servicen och kunskapen, eller kanske bara kolla på en produkt innan du bestämmer dig för att handla.

Än så länge…

…är det drygt 60 butiker som valt att vara med på denna sökplattform, eftersom de också ser fördelen med det. Det är kanske inte något man alltid tänker på, men internethandeln gör att fysiska butiker har det tuffare, särskilt i ett stort land som Sverige där distanserna styr var man handlar. Jag som kommer från Nederländerna har aldrig förstått varför man nödvändigtvis behöver leta efter det billigaste på nätet. Visst, man ska inte börja stjäla ur sin egen plånbok, men jag tror att man kan få det där lilla extra i en fysisk butik om man bara frågar! 

De butiker som valt att vara med från dag ett på denna nya sökplattform gör detta för just dig som kund, så att de kan fortsätta att erbjuda dig den bästa möjliga servicen. De ska finnas där för dig och alla dina frågor och funderingar.

Nästa gång du står inför ett köp, tänk på följande: Vill du helst stödja ett anonymt företag eller din lokala handlare? Jag vet vad jag skulle välja, det kan nämligen komma en vacker dag då det blir allt glesare mellan cykelbutikerna i vårt avlånga land och även näthandeln blir mycket dyrare. Då kanske man frågar sig: ”Varför har jag alltid valt för det billigaste…? Nu behöver jag åka så himla långt för att få experthjälp.”

Sökplattformen

Är du ute efter någon särskild produkt eller butik, då behöver du bara skriva in de ord du vill söka på. Är du t.ex. ute efter Adidas-produkter, skriv det i fältet så får du fram en lista över butikerna som säljer dessa.

 

Följ länken, genom att klicka på bilden här nedan, för att kolla på vad det nu kan vara:

mtbS lösnummer

Det som också är en stor nyhet för mtbS magazine är att vi från och med idag distribuerar tidningen till de butiker som syns på kartan:

 

Under perioden 7-20/1 2019 borde mtbS magazine #25 finnas i alla dessa butiker.

  Ut i butik
mtbS magazine #26                   tisdag 26/3
mtbS magazine #27                    onsdag 26/6
mtbS magazine #28                    tisdag 24/9
mtbS magazine #29                   tisdag 17/12

Vill du hellre få ditt exemplar hemskickat? Som prenumerant får du alltid mtbS magazine några dagar innan den släpps i butik.

 

Länk till prenumeration, klicka på bilden här nedan:

Text och foto: Harold Abbas

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!