Hör man Åre och cykel i samma mening så tänker säkert fler än jag på downhill, fullfacehjälm och ett rejält adrenalinpåslag. Så när Harold droppade frågan om jag ville hänga med dit var svaret givet: – Ja, jag är på. Jag behövde ingen betänketid alls, det liksom bara ploppade ur min mun. Det bara kom. Jag kände att detta får jag bara inte missa. Sedan hade jag ingen aning om jag hade barn hemma den helgen eller om jag skulle jobba. (Har faktiskt ett annat jobb utöver tidningen.) Men det löser sig oftast bara man vill, kan och pusslar lite med livet i stort och styr upp med nära och kära.

ett besök i sagornas värld

Bläddra i kompletta artikeln här nedan:

Information

www.arecamping.se
www.visitare.com
www.arechokladfabrik.se
www.valagarden.se

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!