I oktober 2018 kan du genom Pathfinder Travels tillsammans med Lars Rosencrantz och Jennie Stenerhag kombinera tre dagar guidad mountainbikecykling i hjärtat av Sydafrikas MTB-mekka med det fantastiska 3-dagars etapploppet Wines2Whales Ride (W2W).

Uppladdningen inför loppet sker i hjärtat av Sydafrikas vindistrikt strax öster om Cape Town tillsammans med Jennie Stenerhag, femfaldig svensk mästarinna i MTB långlopp, vinnare av Cape Epic 2017 m.m, och träningscoachen, triathleten och Cape Epic-finishern Lars Rosencrantz. Lars är dessutom med genom hela etapploppet för inspiration, stöd och råd.

Wines2Whales (W2W)

W2W är erkänt som ett av de mest välarrangerade etapploppen i världen. Starten sker på höglandet vid Lourensford Wine Estate och tar dig via två nätter i ”race village” i Oak Valley ned till kusten med målgång i Onrus i närheten av Hermanus.

W2W Ride körs i tvåmannalag och består av tre etapper på cirka 60-80 km per dag. Det är en motionärsbetonad tävling och passar alla som inte lever på att cykla mountainbike. Du läser mer om loppen på: Wines2Whales

Genom Pathfinder Travels resa har du och din lagkamrat garanterad startplats!

”Vår resa är så mycket mer än själva loppet. Det är en mountainbikeupplevelse av stora mått där du inleder vistelsen med tre dagars förberedande cykling i unika mountainbikeområden bestående av både grusväg, jeeptracks och enastående singletracks.”

Lars Rosencrantz

Tack vare Jennie och Lars enorma erfarenhet kommer du också få högkvalitativa tips på träningsupplägg, hur man förbereder sig inför långlopp och vad du skall tänka på när det gäller material i cykelsporten.

För mer info om resan: Pathfinder Travels

 

Resefakta:

Avresa: 24 oktober

Reslängd: 10 dagar inkl. resdagar

Pris: 23 800 SEK

Deltagarantal: Min 8, max 12.

Bild och text: Pathfinder Travels

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!